Housewarming party: welke cateringservice bedient jou het beste?

Zuid-Holland kent vele cateringservices dus de keuze is reuze, maar hoe weet je nu welke catering je het beste kan kiezen? Naast goede reviews en de kwaliteit van het eten is het ook belangrijk dat de cateringservice aansluit op het betreffende thema. In deze post kun je een aantal ideeën opdoen. Houd ook onze andere posts in de gaten want we komen regelmatig weer met nieuwe ideeën!

Housewarming party

Stel je hebt net een nieuw huis gekocht en smaakvol ingericht. Iets wat een spannende ervaring was maar ook een hele hoop tijd en energie heeft gekost. Daarom moet dit uitgebreid gevierd worden met een housewarming party maar heb je geen zin om zelf in je nieuwe keuken te gaan zwoegen. Daarom heb je een kok aan huis in gedachten. Gelukkig hebben veel catering services deze mogelijkheid. Wat een luxe! Een eigen kok aan huis die jou en jouw vrienden de heerlijkste gerechten voorschotelt.

Om naast sfeer ook een beetje spanning in huis te halen kan je er ook voor kiezen de Kansino app aan te sluiten op een groot scherm om zo jouw mooie splinternieuwe keuken om te bouwen tot heus Kansino. Terwijl overheerlijke gerecht worden geserveerd door jouw eigen thuiskok, spelen jij, jouw vrienden en nieuwe buren tegen een live dealer op een van de vele spannende speeltafels die Kansino aanbiedt. Misschien win je wel een mooie prijs waarmee je die thuiskok zo weer hebt terugverdiend!

Housewarming party voor groter publiek

Naast een intieme housewarming party met privekok kan je ook gaan voor een groter feest. Vooral wanneer jouw sociale kringen erg groot zijn dan is een buffet of bediening met tapas-tableaus een meer gepastere keuze.

Ook hier kan je de sfeer van heerlijk eten en muziek weer combineren met spanning en avontuur door het organiseren van een Kansino evenement op grote schermen in bijvoorbeeld de tuin of een aparte kamer. Ook hier kan je weer kiezen uit een groot assortiment gokkasten of speeltafels. Het allerleukste is natuurlijk het spelen met een live dealer!

Ook voor de grotere housewarming feesten zijn de keuzemogelijkheden ongekend want er is veel mogelijk. Daarom hebben we een aantal ideeën op een rij gezet.

Het overbekende lopend buffet:

Tapas tableaus;

Sushi schalen;

Walking dinner;

Hapjes catering;

Barbecue catering;

Biologisch catering;

High tea catering.