Top evenementlocatie 2: De Broodfabriek te Rijswijk

Ben je op zoek naar een gelegenheid waar je een groter publiek kan huizen? Dan is de Broodfabriek te Rijswijk de uitgelezen locatie. Goed bereikbaar zowel met auto als openbaar vervoer en grote ruimtes met veel faciliteiten. Zeer geschikt dus voor een personeelsdag, afdelingsuitje, familie aangelegenheid of voor het organiseren van beurzen en festivals.

Hus en Patriciazaal

Met name geschikt voor het organiseren van een congres, productpresentatie of personeelsdag. Beide zalen kunnen een groot aantal mensen kwijt en zijn uitermate geschikt voor grote bijeenkomsten. De sfeer in de zalen, de mooie entourage en de aanwezige techniek geven een professionele indruk en is daarmee een ultieme keuze voor zakelijke evenementen.

Live stream event

Opvallend is de mogelijkheid tot het organiseren van een live stream event. Met een professionele webcast op full HD kwaliteit maakt deze facilteit uitermate geschikt voor originele stream evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een live broadcast van een Kansino dealer. Zo organiseer je een zeer persoonlijk kansino event voor een grote groep genodigden zoals bij een grote familie aangelegenheid of examenfeest.

De grote keuze aan spelmogelijkheiden op Kansino Nederland is ongekend dus je kunt op diverse schermen veel verschillende spelvormen faciliteren waarbij het spelen tegen een echte live dealer toch wel het hoogtepunt is! Zo waan je je in je eigen persoonlijke kansino met jouw vrienden, familie of klasgenoten, mits ze boven de 18 zijn natuurlijk! Met de horeca plaza om de hoek kan zo’n dag dus niet meer stuk!

Waarom heet het de Broodfabriek?

De naam zegt het al vroeger was deze lokatie een echte broodfabriek. De locatie hangt dan ook vol met herinneringen van deze nostalgische tijd waar de warme broodjes over de band vlogen. Die tijd is nu geweest maar nog wel terug te vinden in diverse elementen verspreid over de locatie.